Meest gestelde vragen door partners

Wat is Bouwstars?

Bouwstars is een organisatie opgestart door en voor de vakman en werkt samen met zijn partners in de vorm van een grote bouwgroep, wat allerlei voordelen met zich meebrengt. Elke bouwcategorie is bij ons te vinden, van Alarmsystemen tot Zonnepanelen.

De zaakvoerder heeft zelf in de schoenen van de vakman gestaan en bedacht een concept om elke professional te helpen om efficiënter te werk te gaan. Zo krijgen jij en de andere partners via Bouwstars meer opdrachten, spendeer je minder tijd aan het zoeken naar klanten en is de drempel tussen offerte en uitvoering kleiner.

Naast deze hoofdzaken zijn er tal van andere pluspunten waar je zowel letterlijk als figuurlijk winst uit haalt. We leggen je hieronder graag uit hoe alles in zijn werk gaat.

Wat is mijn voordeel?

Jij bent dé exclusieve vakman in jouw regio('s)

Elke regio bevat bij Bouwstars slechts één vakman per categorie. Elke aanvraag naar jouw stiel in jouw regio('s), komt bij jou terecht. Werk te veel? Geen nood, jij bent de baas in jouw regio(’s), dus geef gerust jouw werk door aan een collega of onderaannemer. Let hierbij wel op dat jouw collega Nederlands spreekt en kwaliteitsvol te werk gaat, want jij bent voor hem of haar verantwoordelijk.

Een regio bevat gemiddeld meer dan 33 000 inwoners. Kleinere steden en gemeenten werden samengenomen op basis van locatie en bebouwing om een interessante regio te creëren.

Nooit meer extra kosten

Je betaalt maandelijks of jaarlijks een vaste kost. Je komt nooit voor verrassingen te staan en hoeft ook geen commissie per verkregen opdracht te betalen. Je kan zelfs jouw jaarlijkse uitgaven aan publiciteit flink inperken omdat wij dit voor jou op een strategische manier uitvoeren.

Je factureert zelf naar de particulier. Jouw klant, jouw werk, jouw geld! Wij zien onze partners graag groeien.

Nog meer korting

Je kan gebruikmaken van allerlei kortingen. Zo kan je aan voordelige prijzen producten kopen op onze webshop BS Materials, webwinkel voor alle bouwmaterialen en -toebehoren. Continu worden hier nieuwe producten aan toegevoegd. Bouwstars neemt ook in grote hoeveelheden af bij fabrikanten zodat jij aan een lagere prijs met de hoogste kwaliteit kan werken.

Je behoort tot een kwaliteitslabel

Al onze vakmannen worden erkend en werken volgens de regels der kunst. Eindklanten die jou via Bouwstars zoeken én vinden weten dat ze een super vakman met kwalitatieve vaardigheden over de vloer krijgen.

Partners met een verkeerde ingesteldheid of nalatigheid worden vervangen.

Betere tijdsindeling

Meer goedgekeurde offertes en minder tijd besteden aan het zoeken naar werk? Klinkt ideaal toch? Meer vrije tijd samen met jouw gezin en meer werk!

Meer werk dan ooit tevoren

Aan de hand van de publiciteit waarvan je geniet, krijg je meer aanvragen en voer je meer opdrachten uit. Bouwstars zorgt ervoor dat je het totale plaatje hebt, jij bent de vakman die gezocht wordt.

Hoe kan Bouwstars dit waarmaken?

We adverteren op tal van verschillende manieren waardoor wij de sterren in hun vak in de verf zetten. Aan de hand van een uitgedachte strategie werkt Bouwstars eraan dé bouwgroep en hét kwaliteitslabel voor de vakman in Vlaanderen te worden.

Televisie

Onder de naam ‘Bouwstars’ zal op regelmatige basis reclame op nationale televisie te zien zijn. Deze filmpjes zullen ook verschijnen op piekmomenten, dus niet alleen overdag. Dit doen we om het platform en alle bijhorende zaken in te burgeren als ‘de standaard’ om een vakman te zoeken in Vlaanderen. Aan de hand van doordachte concepten wordt een effect gecreëerd waardoor de eindklant dit zeker zal onthouden en verder vertellen. Achteraf kan jij met trots zeggen dat jij hierbij hoort.

Sociale Media

Een online platform en deze tijd van digitalisering eisen natuurlijk sociale media. Zo is Bouwstars te vinden op alle vooraanstaande kanalen. Deze worden altijd in het oog gehouden om een optimale beleving te garanderen. Dit is niet alleen informatief en om het contact te onderhouden met klanten, maar ook onze partners worden op regelmatige basis voorgesteld, er worden blogs voorzien om iedereen op de hoogte te houden, zijn er promoties en nog veel meer. Kortom, Bouwstars is 24/7 aanwezig op sociale media om de eindklant er constant aan te herinneren dat jij voor hen paraat staat.

Per kanaal wordt de geschikte strategie gehanteerd om de correcte personen te bereiken op de juiste manier.

Sponsoring en visualiteit

Net als andere grote bedrijven, kijkt Bouwstars ernaar uit om sponsor te worden van een vooraanstaande sportploeg. Naast deze vorm van sponsoring worden ook werfdoeken van Bouwstars en (partner)stickers gemaakt om ook op straat continu herkend te worden.

Je krijgt 1 of meerdere stickers en zo maak ook jij reclame voor de anderen in Bouwstars. Zij doen dit ook voor jou. Een werf? Vraag enkele werfdoeken aan en maak jezelf en je collega’s nog gekender.

Bouwstars neemt op regelmatige basis deel aan bouwbeurzen en andere.

Platform

Het online platform is de basis van alle aanvragen. Op dit platform kan je op eenvoudige wijze gevonden worden. De particulier kiest een regio en categorie en wordt dan rechtstreeks doorgestuurd naar jouw profielpagina. Dit kan worden gezien als een extra website of sociaal media-kanaal. Hier kan de eindklant niet enkel jouw gegevens terugvinden, maar kan hij ook jouw verhaal lezen. Ze maken kennis met jou en je creëert op deze manier al een eerste vertrouwensband. Je wordt gehighlight op het internet en zal ook hoog in de zoekresultaten verschijnen.

Advertenties

Vind je de moderne manier van adverteren via het internet ook zo moeilijk? Of vind je het moeilijk om erbovenuit te springen? Geen zorgen, wij volgen dit constant op. Wij adverteren gericht via onder andere Facebook, Google en YouTube.

Bouwstarsboek

Om iedereen te bereiken is er per regio ook het Bouwstars-boek. Niet iedereen zoekt naar vakmensen op internet, daarom hebben wij graag iets in de hand. Catalogussen van hoge kwaliteit waarin al onze partners van die regio worden voorgesteld. Elke vakman krijgt zijn of haar eigen pagina met een volledige beschrijving, referentiefoto’s, contactgegevens en eventueel zelfs een profielfoto om het weer net iets persoonlijker te maken.

Deze boeken worden verdeeld door jou, onze andere partners en zullen ook te vinden zijn bij vastgoed-makelaren, notarissen en andere doelgerichte plaatsen. Op deze manier zijn er duizenden boeken in omloop. Een bouwgids, gouden catalogus, een boek voor de mensen met jou in de hoofdrol.Vanaf 730 euro per jaar kan je van dit alles genieten, fantastisch toch?
Zoals je ziet, biedt Bouwstars een volledig pakket aan voor een lage prijs.
Dit doen we omdat we jou, de vakman, de ster in zijn vak, in de spotlight willen zetten.

Wat zijn de voorwaarden om partner te worden?

Nederlandstalig

Momenteel is Bouwstars enkel beschikbaar in Vlaanderen. Dit is de reden waarom wij op dit moment enkel Nederlandstalige vakmannen als partner aanvaarden. Wij vragen jou dat je de klant perfect te woord kan staan.

Kwaliteit

Wij bieden jou als partner een exclusieve plaats aan, daarom vragen wij van jou dat je netjes en met de correcte materialen te werk gaat. Exclusiviteit wil zeggen kwaliteit. Doe je dit niet, aanvaarden wij een andere vakman in jouw plaats.

Je bent tenslotte verantwoordelijk voor je eigen naam en die van de organisatie.

Belgisch ondernemingsnummer

Wij aanvaarden enkel ondernemingen met een Belgisch ondernemingsnummer. Dit omdat wij van jou verwachten dat je met alle Belgische wetten in regel bent.

Bedrijfsprofiel

De hoofdactiviteit van jouw bedrijf is bouwgerelateerd. Wij zijn tenslotte een bouwgroep en geen algemeen advertentiebureau.

Waar kan ik mij inschrijven als partner?

Wenst u zich te registreren als exclusieve partner van Bouwstars, dan kan u dit onmiddellijk doen via onze registratie-pagina.


Welkom Partner,

Log in als partner van Bouwstars.

 

Afmelden

Bent u zeker dat u zich wenst af te melden?

Afmelden