Kies jouw regio

Bouwen of verbouwen doe je met Bouwstars

Op zoek naar een vakman?

Heb je geen idee waar te beginnen met zoeken? Bouwstars maakt jouw bouw- en renovatieplannen aangenamer en eenvoudiger. Via Bouwstars vind je de ideale vakman voor al jouw opdrachten. Met meer dan 60 verschillende stielen vind je zeker en vast wat je zoekt. Aan de hand van een uitgebreide beschrijving, referentiefoto’s en contactgegevens maak je kennis met de bouwprofessional in jouw regio. Transparantie en kwaliteit is waar Bouwstars voor staat.

Partner in de kijker

 

POP-UP DEAL
Naast opkopen van overstock, faillissementen enz. is Pop up deal ook gespecialiseerd in het leegmaken van woningen, bedrijven, magazijnen enz... Weet u niet hoe er zelf aan te beginnen contacteer ons vrijblijvend! Er zijn verschillende opties mogelijk! U kan deze ook bekijken op www.popupdeal.be.
Bovendien kan u op pop-up deal gratis zelf uw zoekertjes plaatsen. De ideale verkoopsite voor echte ver(kopers).
ACEG, gekend in heel België voor het aanleveren van keuringen, heeft een keuringsplatform ontwikkeld waarbij je snel en eenvoudig al jouw keuringen kan aanvragen en beheren. Met een lijst aan automatische functies kan je in no-time alles uitvoeren wat jij of jouw klant wil.

Ben jij een ster in je vak?

Bouwstars is opgericht om jou te helpen. Als partner geniet je van vele voordelen. Zo spendeer jij minder tijd en geld aan marketing, maar krijg je meer opdrachten. Het online platform van Bouwstars bundelt alles op 1 plaats waardoor jij op een eenvoudige en betaalbare wijze jouw onderneming kan uitbreiden. De basis van Bouwstars is de grootste bouwgerelateerde en doelgerichte reclamecampagne waarbij jij als partner een exclusieve plaats hebt in jouw regio.

Lyka Veilingen
BS Materials
ACEG
Pop-up Deal

Welkom Partner,

Log in als partner van Bouwstars.

 

Afmelden

Bent u zeker dat u zich wenst af te melden?

Afmelden