ABBI

ABBI is gespecialiseerd in kunstharstechnieken sinds 1988. Door de jaren heen hebben ze hun diensten geoptimaliseerd en zijn ze uitgegroeid tot een hoogwaardig bedrijf dat technisch verantwoorde oplossingen naar voor schuift en dit alles op een milieuvriendelijke wijze. 

Reiniging onder stoom
Dit is de meest eenvoudige reiniging en is ideaal om mos, algen en klimop te verwijderen. Met een temperatuur van ongeveer 145 graden en onder een druk van 300 bar wordt jouw gevel bespoten en worden de restjes netjes opgeruimd.

Chemische reiniging
Bij deze reiniging wordt ook stoom gebruikt, maar aangevuld met een reinigingsmiddel dat ideaal is om verfresten en lichte roetaanslag te verwijderen. Alvorens aan de slag te gaan inspecteren ze eerst de steensoort van jouw muren om op basis daarvan het beste reinigingsmiddel te selecteren.


Reiniging via stralen
Graffiti en zware roetaanslag zijn het lastigst weg te krijgen maar zijn ook de grootste doornen in het oog. Deze kunnen weggespoeld worden door zand- of waterstralen die tegen lage druk op de muur worden gespoten. Op deze manier wordt de ondergrond niet aangetast. 


Bij ABBI wordt open communicatie en samenwerking hoog in het vaandel gedragen. Dit is volgens hen de sleutel van hun succes. Met knowhow van meer dan 3 generaties wordt traditie en innovatie gecombineerd om jou een optimaal eindresultaat te bezorgen.

Welkom Partner,

Log in als partner van Bouwstars.

 

Afmelden

Bent u zeker dat u zich wenst af te melden?

Afmelden