A&K Recycling

A&K Recycling werd opgericht in 1989. Door hun jarenlange ervaring hebben ze de kennis en de mogelijkheid om met hun 4 chauffeurs je heel snel van dienst te zijn.

De afvalcontainers vanaf 2 tot 40 kubieke meter kunnen gebruikt worden voor verschillende zaken zoals zwerfvuil en bouwafval.
Naast het verhuren van afvalcontainers, kan je bij A&K Recycling terecht voor een brede waaier aan diensten. Het aankopen van brandhout, allerlei grondwerken en verkoop van verschillende grondstoffen zoals zand, aarde en asfalt zijn slechts een klein deel uit hun assortiment. Je kan meer informatie over de aangeboden diensten terugvinden op hun website.
A&K Recycling is een zeer grote speler aan de kust en kan hierdoor de beste service binnen jouw budget bieden. De zaakvoerders denken aan het milieu en trachten zo veel mogelijk producten te hergebruiken en te recycleren op hun terrein. Jouw belangen worden op de eerste plaats gezet en zij trachten dat voldoen aan al jouw verwachtingen.
Bij telefonisch contact kan je voor die zelfde dag nog een container aanvragen.

Communicatie verloopt het vlotst via telefoon. Op deze manier kan je meteen bij hen terecht met al je vragen en wordt zo snel mogelijk actie ondernomen.

Welkom Partner,

Log in als partner van Bouwstars.

 

Afmelden

Bent u zeker dat u zich wenst af te melden?

Afmelden