De Smedt

Ons bedrijf is actief sinds <1958.

Bouwmaterialen De Smedt is al meer dan 60 jaar actief als handel in bouwmaterialen en tegels.Sinds 1986 biedt De Smedt – naast een ruim assortiment bouwmaterialen – ook een containerservice op maat aan. Ook hier is onze jarenlange ervaring in deze sector één van onze belangrijkste troeven.

"Wij spelen het spel volgens de regels. Zo zijn wij zowel bij OVAM als Leefmilieu Brussel geregistreerd als erkend vervoerder en ophaler van afval. Dit houdt onder andere in dat wij nauwgezet een afvalstoffenregister bijhouden, periodieke aangiften doen en over de nodige verguningen beschikken. Dit is uw garantie dat uw afval op een wettelijke en zo efficiënt mogelijke manier opgehaald, vervoerd, uitgesorteerd en gerecycleerd wordt."Naast het verhuren van allerlei soorten en groottes in containers verkopen zij ook allerlei bouwmaterialen."Van fundering tot dak en alles ertussen.
Ruwbouw omvat alle materialen gaande van funderingsmaterialen, riolering, draagconstructie, binnen- en buitenwanden, dakconstructie, isolatie, ...
Wij hebben een ruim aanbod aan kwaliteitsvolle bouwmaterialen en staan u graag bij met advies." 
Ook voor tuin- en opritmaterialen plus tegels kan u bij hen terecht!
Wie belang hecht aan persoonlijk contact en een goede service aan een correcte prijs, is bij ons aan het juiste adres.

Welkom Partner,

Log in als partner van Bouwstars.

 

Afmelden

Bent u zeker dat u zich wenst af te melden?

Afmelden