Franco & Zoon

Geen gebrek ervaring bij dit bedrijf!


De start van een dynamisch familiebedrijf
"In het begin van 1982 beslist Gerard Franco om samen met zijn zoon Eric vanuit de ouderlijke boerderij te Uitkerke een eenmanszaak op te richten, gespecialiseerd in het rooien van suikerbieten. Daarmee legt hij de basis van het huidige bloeiende familiebedrijf."

Als gevolg van de expansie van de haven van Zeebrugge ontstaan er nieuwe mogelijkheden voor de jonge firma. Door zich ook op grondverzet te gaan toeleggen, is de onderneming het ganse jaar verzekerd van voldoende werkopdrachten. In 1985 bereikt Franco G en Zoon bvba een mijlpaal door de aankoop van een eerste kraan. Hiermee krijgt het grondverzet, naast de landbouwwerken, een steeds belangrijkere plaats binnen de onderneming.


Uitbreiding
"Vanwege de voorspoedige groei verhuist het bedrijf in 1988 van Uitkerke naar de Canadezenstraat te Lissewege waar een eerste hangaar wordt gebouwd. Een tweetal jaar later wordt door het succes nog een 2de hangaar gebouwd en in de daarop volgende jaren breidt zowel het personeelsbestand als het machinepark gestaag uit. Begin 2011 opent de firma een nieuw bureel voor een optimale voorbereiding voor de toekomst. Alsook wil de firma in de nabije toekomst een nieuwe loods bouwen op een industrieterrein in Dudzele om de verdere vooruitgang van het bedrijf te verzekeren."

Franco G en Zoon bvba is de specialist op het gebied van professioneel grondverzet. In nauw overleg met de opdrachtgevers komt een werkplan tot stand dat nauwkeurig wordt opgevolgd. Dankzij deze grondige aanpak is de klant verzekerd van een perfect eindresultaat. Franco G en Zoon richt zich op het uitvoeren van grondverzet in al zijn facetten zoals terreinen bouwklaar maken, aanleggen van rioleringen etc.


Bij Franco G en Zoon dragen ze kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel. In combinatie met de flexibele dienstverlening is het bedrijf hierdoor de partner voor uw grondverzet en omgevingswerken. De betrokken medewerkers gaan dagelijks tot op de bodem om te zorgen voor een tevreden klant. Dit gebeurt mede omdat het bedrijf innovatief bezig is met de nieuwste technieken en het opleiden van bekwame vakmensen.

Welkom Partner,

Log in als partner van Bouwstars.

 

Afmelden

Bent u zeker dat u zich wenst af te melden?

Afmelden