Home Protection

Dave Gijsel van Home Protection werkt met het innovatieve product spuitkurk. Spuitkurk is een 100% natuurlijke coating die gebaseerd is op korrels en harsen.

Spuitkurk is een product met veel voordelen. Het oogt decoratief, het is waterdicht, het is brandwerend, het isoleert voor temperatuur en geluid, reduceert resonantie van het gebouw en het weert roest. Dave is samen met zijn team gespecialiseerd in het aanbrengen van spuitkurk. Dit product wordt niet enkel gebruikt voor jouw woning. Je kan zelfs bij hen terecht om je apparaten, machines, boten of andere zaken te laten behandelen.
Bij Home Protection werken echte specialisten in hun vak. Als je voor hen kiest weet je dat je kwalitatieve vakmannen over de vloer krijgt die je woonst proper zullen afwerken. Momenteel een van de enige bedrijven die dit doet in Vlaanderen en al heel wat ervaring op zak.
Dave werkt samen met enkele onderaannemers waardoor de wachttijd en uitvoering flink korter worden. De werken worden uitgevoerd binnen de maand. Wanneer het vriest kan de wachttijd iets langer duren omdat dan de gevels en daken niet behandeld kunnen worden.    
Bij de klant

Dave of zijn team komt altijd eerst ter plaatse om de bestaande toestand van de gevel of andere zaken te bekijken. Ze luisteren naar jouw wensen en vertellen je dan hoe ze te werk zullen gaan. 

Welkom Partner,

Log in als partner van Bouwstars.

 

Afmelden

Bent u zeker dat u zich wenst af te melden?

Afmelden