Home Protection

Bij Home Protection werkt men met een perfectionistische hand. In de eerste plaats doen ze dakontmossing- en reiniging, maar ze zorgen voor zo veel meer. Dave Gijsel, de zaakvoerder, maakt gebruik van nanotechnologie. Op deze manier reinigt hij niet enkel jouw dak en gevel, maar bezorgt hij je een hele hoop zorgen in de toekomst.

Wat doet die nanotechnologie nu precies? Jouw gevel is door deze behandeling 10 jaar lang makkelijker te reinigen. Schimmels, algen, mos en dergelijke vallen zonder er iets aan te doen van de gevel of van het dak. Daarnaast beschermt het ook tegen UV, verkleurt het niet en worden de stenen niet meer aangetast.Deze specialist is ook bekwaam met spuitkurk, een innovatieve en decoratieve oplossing voor het isoleren van jouw woning en andere zaken.    
De nanotechnologie werkt kostenbesparend voor de klant omdat men deze dan zelf eenvoudiger kan reinigen. Home Protection werkt steeds met hoogwaardige materialen en de werken worden uitgevoerd volgens de regels der kunst. Wanneer je je gevel laat reinigen met deze nanotechnologie, weet je dat er met 100% biologische producten wordt gewerkt en dat je kans op schimmel, lekkages en dergelijke flink wordt gereduceerd. Krijg je geen genoeg van dit product? Dan kan je ook standbeelden en andere zaken hiermee laten behandelen.
Dave werkt samen met enkele onderaannemers waardoor de wachttijd en uitvoering flink korter worden. De werken worden uitgevoerd binnen de maand. Wanneer het vriest kan de wachttijd iets langer duren omdat dan de gevels en daken niet behandeld kunnen worden.
Bij de klant

Dave of zijn team komt altijd eerst ter plaatse om de bestaande toestand van de gevel en het dak te bekijken. Ze luisteren naar jouw wensen en vertellen je dan hoe ze te werk zullen gaan. 

Welkom Partner,

Log in als partner van Bouwstars.

 

Afmelden

Bent u zeker dat u zich wenst af te melden?

Afmelden