Jean-Marie Plancke

Jean-Marie Plancke bvba is een bedrijf dat reeds twee generaties actief is in het vak en mag zich dan ook een gevestigde waarde noemen in de sector. Als vakman kan Maxim terugvallen op jaren lange ervaring als schilder en tevens een lesgever geweest in de schilderschool. Ons team bestaat uit een meewerkende zaakvoerder Maxim en twee gemotiveerde vaste medewerkers, allen met oog voor detail.

Bij schilderwerken Jean-Marie Plancke Bvba kan u zowel terecht voor algemene binnen en buiten schilderwerken en decoratie maar ook voor vloerbekleding en totaalinrichting. Daarnaast zijn wij ook gespecialiseerd in speciale technieken en muurschilderingen op maat van de klant. 
Met onze ervaring en vakmanschap zorgen we ervoor dat tal van mogelijkheden kunnen aangeboden worden, alles volgens uw eigen wensen samen met onze deskundige raadgeving.
We staan borg voor een perfecte afwerking met kwaliteitsproducten, geplaatst volgens de voorschriften van de fabrikant.
Steeds met oog voor detail en perfecte afwerking.
We staan garant voor de vakkundige plaatsing van diverse vloerbekledingen.
Door de vele ervaring garandeert dit bedrijf een optimaal vakmanschap waarbij het eindresultaat feilloos is. Alles wordt, in samenspraak met het deskundige advies van deze professionals, volledig gerealiseerd naar jouw wens. Er is een brede waaier aan mogelijkheden beschikbaar en men denkt ook mee met jou om tot de beste en eventueel innovatieve oplossing te komen. Jean-Marie Plancke bvba zorgt voor een perfecte afwerking met kwaliteitsproducten volgens de regels der kunst. Bekijk zeker de referentiefoto's!
Termijn hangt af naar hoelang de drukte op het moment zelf. 
Bij de klant

U kan  steeds terecht via telefoon, mail of sociale media. 

  • Sikkens
  • Herbal
  • Mathys
  • Trimetal

Welkom Partner,

Log in als partner van Bouwstars.

 

Afmelden

Bent u zeker dat u zich wenst af te melden?

Afmelden