Pleisterwerken AlPhi

Opgestart in 2018, maar met meer dan 20 jaar ervaring is team van Pleisterwerken AlPhi de referentie voor al jouw pleister-, crepi- en gyprocwerken. Flexibiliteit en een zo goed mogelijke dienstverlening zijn hun kernpunten! 

Binnen- en buitenpleisterwerk is hun specialisatie. Een nieuwbouw, of toch een renovatie waar het vorige pleisterwerk nog moet verwijderd worden? Dat is geen enkel probleem voor deze professionals. Met een ruime keuze aan korrelgroottes en ongeveer 300 kleuren, is er voor elk wat wils. 
Ben jij al bekend met Tadelakt? Dit is een natuurlijk pleistermateriaal dat vaak gebruikt wordt voor renovaties bij keukens en badkamers. Met zijn waterdichte eigenschap en de warme uitstraling is dit een topproduct met een authentieke look. 
Wil je nieuwe ruimtes creëren of zaken afschermen? Je kan bij Pleisterwerken AlPhi ook terecht voor droge pleister, gyproc. Dit kan altijd met thermische of akoestische isolatie, met of zonder groefstructuren en meer. 
Vochtige ruimten beschermen? Dit kan met een cementeringslaag om dit daarna af te werken met tegels naar keuze. De cementering houd jouw muren vocht- en schimmelvrij.
Kies voor een vakman die werkt volgens de regels der kunstEfficiëntie en een perfecte afwerking zijn een gegarandeerd resultaat. Wil je jouw muur laten bepleisteren, cementeren of kies je toch voor valse wanden? Elke dienst wordt volledig schilderklaar en betegelbaar afgeleverd. De ideale én egale voorbereiding. Er wordt hoofdzakelijk gekozen voor het topmerk Knauf. Laat al je wensen uitkomen met de combinatie van dit topmerk en het goede vakmanschap.
Bij de klant
  • Knauf

Welkom Partner,

Log in als partner van Bouwstars.

 

Afmelden

Bent u zeker dat u zich wenst af te melden?

Afmelden