Ramen & Deuren Pieters

Didier Pieters Zaakvoerder & Verantwoordelijke 0496120654 deurenpieters@hotmail.com

Didier Pieters heeft het vakmanschap met de paplepel binnengekregen. Met momenteel meer dan 20 jaar ervaring nam hij in 2005 het bedrijf van zijn vader over. Deze professional is voor jou de ideale man voor alles in ramen en deuren.

Didier beschikt over een certificaat als erkend installateur van Reynaers Aluminium. Topkwaliteit is zijn handelsmerk. Er wordt voor alles gezorgd, zo breken zij de vorige ramen en deuren uit, doen ze de nodige voorbereidingen en plaatsen zij nieuwe die jij kan kiezen uit een ruim assortiment met elk zijn voordelen. Thermisch, inbraakbestendig, zonnewerend of iets anders? Geen probleem voor Ramen & Deuren Pieters!
De sterke punten van het bedrijf zijn:
  • Ramen en deuren in hout, pvc of aluminium
  • Binnendeuren, van massief en op maat gemaakt tot strak en modern
  • Sectionaalpoorten en kantelpoorten
  • Rolluiken in aluminium of pvc, met of zonder motor
  • Lichtstraten, pergola's en veranda's
Na een gratis, gedetailleerde offerte biedt Didier jou ook esthetisch en technische ondersteuning aan. Hij denkt met jou mee en zo weet je ook altijd wat je koopt. Is het bij een andere plaatser van ramen en deuren goedkoper? Dan mag je gerust binnenspringen voor een analyse en wordt bekeken om de laagste prijs/kwaliteitverhouding te garanderen. Als zaakvoerder staat hij zelf garant voor de werken. Wanneer een van zijn werknemers de werken voor zich neemt, zal Didier dit opvolgen en controleren om de volledige service optimaal te kunnen garanderen.
Gemiddeld worden de ramen en deuren besteld en geplaatst binnen een termijn van 6 tot 8 weken
Op kantoor
Bij de klant

Graag een afspraak? Didier komt graag bij jou langs of jij kan altijd bij hem terecht op kantoor! Zo kan je samen naar de beste oplossing zoeken op een transparante wijze.

Welkom Partner,

Log in als partner van Bouwstars.

 

Afmelden

Bent u zeker dat u zich wenst af te melden?

Afmelden