Tuinen Walraevens

Begonnen als zelfstandige in 2015 is Christof Walraevens in de wijde omgeving bezig aan een opmars als kwaliteitsvakman. Met een regelmatige uitbreiding van materiaal en machines bezorgt hij zijn klanten een optimaal resultaat.

Christof, gespecialiseerd in tuinonderhoud en -aanleg, neemt met de juiste materialen, professionele machines en met een gegronde kennis jouw tuin aan volgens de regels der kunst. Ben je overtuigd van hun kennen en kunnen in de tuin? Je kan ook voor opritten en terrassen bij hen terecht om zo een mooi geheel te vormen met jouw
Tuinen Walraevens is een jong en dynamisch bedrijf dat enorm gemotiveerd is jouw tuin om te toveren tot een echte parel. Het jeugdige enthousiasme zorgt samen met het perfectionisme voor een gegarandeerd prachtig eindresultaat. Ze beschikken ook over een uitgebreid machinepark om allerlei tuinwerken te kunnen uitvoeren. Ze beschikken niet enkel over groene vingers, ze zijn ook groen gezind. Zo wordt al het afval van de uitgevoerde werken gecomposteerd.
Voor hele grote werken kan je rekenen op een duurtijd van 3 à 4 maanden, maar gemiddeld ligt de tijd heel wat lager, afhankelijk van de grootte van jouw tuin.
Bij de klant

De tuinen worden eerst bekeken om op die manier een goede offerte op maat te kunnen opstellen. Alles wordt in samenspraak met jou gedaan om alles optimaal te laten verlopen.

Welkom Partner,

Log in als partner van Bouwstars.

 

Afmelden

Bent u zeker dat u zich wenst af te melden?

Afmelden