Van Rossem Kristof

Kristof heeft reeds heel wat ervaring opgebouwd in de afgelopen 10 jaar. Samen met zijn team is hij dé specialist voor alle algemene dakwerken, dak- en timmerwerken, gevelbekleding en isolatie.

Kristof is gespecialiseerd in algemene dakwerken, zowel voor platte als hellende daken. Het sterkste punt is niet alleen de ervaring, maar ook dat men advies op maat kan geven. Samen met hem denk jij welk dak voor jouw woning de beste optie is. Roofing, EPDM, pannen, leien en ecopanelen zijn slechts een greep van de materialen waarmee gewerkt kan worden! Kristof volgt ook constant de werven op om een tevreden klant te verzekeren.
Bij het bouwen of verbouwen van jouw woning is het een noodzaak om stil te staan bij welk soort dak je wil gaan plaatsen. Het dak beschermt jouw woning bij alle verschillende weersomstandigheden en moet dus enorm veel weerstand bieden. Kristof is er voor jou om je hierbij te adviseren. Hij helpt jou een keuze te maken en zorgt ervoor dat jij onder een goed dak verder kan leven. Bij het bedrijf van Kristof Van Rossem wordt er nadruk gelegd op de afwerking van het dak. Net omdat het zo essentieel is dat alles tot in de puntjes perfect verloopt. Beter voorkomen dan genezen van een lek in het dak!
De tijd van uitvoering varieert en heeft ongeveer een maximale werktijd van 2,5 maanden bij grote werken.
Op kantoor
Bij de klant

Je bent altijd welkom bij Kristof! Heb je liever dat hij tot bij jou komt? Geen probleem, dat doet hij met plezier.

Welkom Partner,

Log in als partner van Bouwstars.

 

Afmelden

Bent u zeker dat u zich wenst af te melden?

Afmelden